Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés, szállítás

Online Galériánkban egyedi festmények megrendelése és vásárlása történik. A megrendelést követően a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik, melynek összege a megrendelést visszaigazoló dokumentumon fel van tüntetve.

Ön jelenleg a midogaleria.hu webshopban jár. Ezen az oldalon festményeket vásárolhat.

Fizetni banki átutalással lehet. Rendelés elküldése után a rendszer automatikus visszaigazoló emailt küld a megrendelésről és a fizetendő összegről. Ezután küldjük el Önnek a Díjbekérő Számlát.

Ha Ön készpénzzel szeretne vásárolni, az összeget bármely ERSTE Bankfiókban befizetheti készpénzben számlánkra.

Ebben az esetben a befizetésnél a rendelés számát szíveskedjen megjegyzésbe bejegyezni.

Számlaszám: ERSTE BANK: 11991119-96961696

Budapest és Pest megye területén lehetőség van személyesen készpénzben fizetni, de ezt kérjük előre egyeztetni az alábbi telefonszámon: +36 20 93-44-808

Webshopunkban az árak Forintban vannak feltüntetve, bruttó árak. (AAM)

Online Galériánkban a megvásárolt festményekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. A megvásárolt festmények, sértetlen állapotban és becsomagolva, 14 napon belül visszaküldhetőek. Ha Ön élne az elállási jogával, kérjük szíveskedjen email-ben jelezni felénk az info@midogaleria.hu e-mail címen.

Az egyedi igények szerinti rendelésre készült alkotásokra, valamint a jogi személyiségű vásárlókra a 14 napos elállási jog nem érvényesíthető.

A szállítási díj Magyarország területén ingyenes.

Sok külföldi, tengerentúli megrendelés érkezik hozzánk. Ebben az esetben a szállítási díjat minden esetben egyeztetjük a vevővel.

További kérdések esetén vegye föl velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon:  

info@midogaleria.hu

+36 20 93-44-808