Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözlünk a MiDo Galériában!

Online Galériánkban mai magyar kortárs festők képeit tekintheted meg. Az oldalunkon megjelenő festmények a színek, a fények és a képzelet játékából születtek.

A Galéria az absztrakt és a modern festészet többféle technikát és stílust bemutató, értékes és különleges műveit vonultatja fel.

Az oldalunkon látható alkotások egy része megvásárolható. Ha nem találod az előzőleg kiszemelt festményt, akkor azt már megvásárolták.

Egy jó festménnyel tulajdonképpen berendezted a szobát, irodát, mert a többi darab szinte ajánlkozni fog a hangulathoz. Persze, történhet a dolog fordítva is, az önmagukban kissé élettelen, netán unalmas bútorokhoz kívánkozhat egy jó kép, ami által új életre kel az enteriőr. Ha tanácstalan vagy, szívesen segítünk választani is akár!

Tekintsd meg virtuális Galériánkat, melyben kortárs magyar festők képeit állítottuk ki. Minden festmény egyedi, eredeti, tanusítvánnyal ellátott alkotás.

Oldalunkat ajánljuk lakberendezőknek, belsőépítészeknek, illetve mindazoknak, akik érdeklődést mutatnak a kortárs festészet, a modern festészet, az absztrakt festészet iránt.

Kellemes nézelődést, örömteli vásárlást kívánunk!